Om en lite ny riktning eller Tänk så det kan bli

Som synes har den här bloggen tagit en lite ny riktning. Tanken var inte att det skulle bli såhär, men jag trivs rätt bra med det. Vi får se hur länge rastlösheten tillåter mig att fortsätta.

Hur som helst: jag kommer framförallt skriva om mina projekt eller publicera kortare skönlitterära (eller vad man ska kalla det) fragment, noveller, dikter och essäer. Jag kommer mindre ägna mig åt rena tips eller recensioner eftersom det är så få saker jag faktiskt kommit över som jag känt någon större lust att skriva om. Dyker det upp något lovar jag att säga till. Tills vidare får ni stå ut med det här.

Åsikter? Tankar? Skällsord?

2 Comments

  1. Blås på!

    Jag är en tyst läsare, men det här är en av de bloggar jag alltid väntar på att den ska blinka till i rss-feeden.

Kommentera