Nytt utseende igen

Som ni förmodligen sett har jag bytt utseende på Yasylum igen. Jag var inte riktigt nöjd med den förra – framförallt var det spaltbredden på innehållet och att jag inte är så förtjust i vita bokstäver mot mörkbakgrund. Jag började leta efter en annan och fann den här som jag tycker uppfyller de flesta av mina krav. Den är snygg, bred och har tre kolumner. Det jag inte är nöjd med hoppas jag kunna fixa och de översättningsgrejer som behöver göras ska jag ta itu med när jag har mer tid.

Fungerar inte den här designen överväger jag att återgå till den jag hade innan kraschen.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52 (eller köp en bok från bokönskelistan åt mig). Tack! <3

Första besöket?

På Ackerfors.se finns över 1 600 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

4 Comments

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!