Några nyheter från Martins liv som kan påverka Ackerfors.se

10599408_10205155234859423_4670598288292195302_n

Nyligen har två större förändringar skett i mitt liv. Dels blev jag pappa till en stark och charmig liten Sigrid. Dels har jag börjat studera på masterprogrammet Biblioteks- och informationsvetenskap, Digitala bibliotek och informationstjänster vid Högskolan i Borås. Ytterligare en stor nyhet är på gång, men den karamellen suger jag lite på tills vidare.

Det innebär dels att det här inte blir en regelrätt artikel eftersom jag haft lite annat att tänka på senaste veckan, dels att det mycket väl kan tänkas bli fler artiklar på temana barn och föräldraskap och biblioteksvetenskap. Det är också mycket möjligt att det inte blir någon större förändring alls, men målet att publicera en artikel i veckan ska jag fortfarande försöka hålla.

Första besöket?

På Ackerfors.se finns runt 2 000 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52, köp min bok Om drömmar och rastlöshet, eller köp en bok från bokönskelistan åt mig. Tack! <3

2 Comments

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!