Några enkla tester

Jag har idag roat mig med några enkla tester så jag vet ungefär vad som väntar. Det gav en rolig och en tråkig nyhet. Den roliga är att jag utan problem kan fortsätta att skriva artiklar som jag har planerat, recensioner och sådant. Problemet är att alla länkar jag tidigare gjort kommer att vara ogiltiga, så jag tvingas att gå igenom samtliga artiklar för att länka rätt. Det är dock ett smalt jobb i jämförelse med hur det kunde ha varit…

Tyckte du att artikeln gav dig något?

Swisha gärna ett litet bidrag till 0739 26 61 52 (eller köp en bok från bokönskelistan åt mig). Tack! <3

Första besöket?

På Ackerfors.se finns över 1 600 artiklar. Vet du inte var du ska börja har jag sammanställt en lista med artiklar att läsa.

Relaterat

Frågor, tillägg eller invändningar? Lämna en kommentar!