Intressanta länkar, vecka 34

You may also like...

2 Responses

  1. walium skriver:

    Apropå makarna Ahndoril så finns det väl inget fulare i kulturvärlden än att säga att man gör något enbart för pengarnas skull?

    För övrigt är jag imponerad över alla de bloggar och sidor som du startat upp på sistone. Hoppas att det går bra med journaliststudierna.

  2. Kristina skriver:

    Kyrkovalet är ett sätt för partierna att behålla makten över kyrkan sedan kyrkan skiljdes från staten, genom att folk går och slentrianröstar på dem, trots att kyrkans frågor inte har med partipolitik att göra, åtminstone borde de inte ha det, eftersom kyrkan har en 2000 år gammal ”nyhet” att berätta för kommande generationer. Nu blir den istället en megafon för partiintressen, ungefär som om fotbollsklubbens styrelse vägrade ge pengar till bollar och anställa tränare om inte alla började spela golf istället. Låt kyrkan vara en kyrka som de som är engagerade där gillar. Så om ni vill slippa partiernas desperata försök att påminna alla om kyrkovalet (de har ju naturligtvis utnyttjat sin makt till att fixa pengar till reklamkampanjen) och dra dem vid näsan ordentligt, ligg inte på soffan, utan gå och rösta på Frimodig kyrka, som vill ha bort partipolitiken och införa renodlade personval!

Kommentera